Om Sölvesborgs Golfkrog

God mat med vacker utsikt

Sölvesborgs Golfkrog är beläget vid Sölvesborgs Golfbana tvärs över viken från Sölvesborgs centrum. Hit kommer inte bara hungriga golfare utan arbetare, affärsmän, pensionärer mfl. för att njuta av vällagad och god mat. Att vi sen har en vacker utsikt att bjuda på från vår restaurang samt en uteservering sommartid bjuder vi på som bonus. Vi har fullständiga rättigheter från morgon till kväll.

Evenemang

I och med vår ”nya” närhet till stadskärnan kommer vi framöver att utöka vår verksamhet med trevliga evenemang under sommarmånaderna. Det kommer att vara grillkvällar, musikunderhållning etc. Håll utkik här på hemsidan för kommande evenemang.  

Statskrog

I och med den nya gång- och cykelbron tvärs över viken från Sölvesborgs centrum har vi nu även mer eller mindre blivit en ”stadskrog”. Ta cykeln eller varför inte en strosande promenad över bron och få lite frisk luft och härlig utsikt, sväng sedan höger vid brofästet och ca 100m senare är du framme vid oss. Svalka dig med en kall öl eller varför inte njuta av ett glas vin. Hos oss går det naturligtvis bra att även bara titta inom och ta en fika och/eller en glass.

Lika mycket som vi har blivit en stadskrog, lika mycket finns vi naturligtvis kvar med närheten till Sölvesborgs kanske bästa strand Sandviken och Listerlandet. Är du turist som hälsar på i Hällevik, Sandviken eller varför inte i Tredenborg, så är det en alldeles lagom utflykt på t ex. cykel att besöka oss.